Freedom

Hej!!

Massor har hänt som vanligt sen jag skrev sist. Förra inlägget kom aldrig fram då internet var cp.

Bossen har varit jättebra några dagar och dum i huvvet andra dagar tills han i torsdags blev heeeelt psykiskt störd. tvingade oss att ha öppet till 06 på morgonen(utan gäster sen kl 12) och han själv söp sig stupfull. Vi skulle till kambodia 8.30 samma morgon. Jag var ledig den dagen men kom tillbaks efter lite dans för att vara med till stänging. Han var helt störd och omogen!! 

Detta var droppen för oss 3 så vi jobbade igenom gårdagen och nu har vi sagt upp oss och flyttat ut. Bor i en trevlig liten bungolow nära våra vänner och allt känns bra! Så skönt att vara borta från skiten.

Nu är tanken att vi ska stanna, semestra och ha bara ha det bra i 2 veckor så får vi se om vi åker hem eller drar vidare efter det.

Ska ut och käka en god middag ikväll och lite party :) STRANDEN IMORN utan att flya!! Wihaaa  :P

Gratis WiFi här också så hoppas det är bättre än det på WE så jag kan lägga ut en bildbomb imorn eller nåt.

By the way så kom Turtles farbror(Amerikaner) förbi förut och ville att vi skulle hålla kontakten. Hans son kommer nämligen hit från Hong Kong om några dar som han ville vi skulle träffa. Och kolla in deras nybyggda hus, ska bli trevligt! :)

Orkar förhpoppningsvis skriva mer imorn!

Tjaaråå




Who do you think you are?

Nu har jag precis fått in min frukost. Jag börjar kl 19 idag så behövde inte vara med på första flayningen. Skönt.
Hatar att flaya.

Vi har gjort nytt schema igen. Om det här håller i sig så kommer vi få en ledig dag i veckan! Kan vara ganska skönt då vi jobbat 30 dagar i sträck.

Sjuk har jag hunnit med att va också. Halsen körde ihop sig rejält efter i torsdags. Så äckligt tjock. Proppa i mig 2 påsar vitaminer igår och efter det blev det bättre så vitaminbrist kan man nog säga att jag hade hehe.

Mycket har hänt, jag har aldrig nånsin varit i en sån här berg-och-dalbana av känslor! Har velat åka härifrån ett antal ggr men sen har det blivit bra nån dag och sen tillbaks igen. Tur att min lilla Erika finns här och kan ge mig av sin positivitet. 
Mådde väldigt dåligt i förrigår så jag fick hoppa jobbet. Åkte med Andre ner till Himmelbar och låg där och prata med alla därifrån istället för att dö på rummet. Så otroligt goa killar. Dom gav en lite ny energi :)

Saknar alla er där hemma!

Vickan: Kan inte du dra ner till Ida och ta foto på henne,bebismagen och Jackie!? Vill haaa!! :)

Hoppas på att Frida Skonare ska komma in på skype nu så man får höra lite från Australien!

Tjaaråå

All that I'm after is a life ful of laughter

Slutade precis jobbet och jag är skiittrött men tänkte iaf låta er veta att jag lever hehe.

Det blev i alla fall snorkling i söndags, och det var WUNDERBART!! :)
Turtles farbror hade hyrt en speedboat som Hanna, Jag och Erika fick följa med på. Så jävla gulligt och välbehövligt!
Vi åkte först till ett turistställe och snorklade lite. Sen vidare till en liten strand där vi va helt ensamna. Otroligt fint var det.

Nu mååste jag sova, ska till Mr Blue imorn kl 10 men lägger upp lite bilder iaf :)










Jag & Erika :)


Nora från USA


farbror Barney(?) och Turtle


Erika, Hanna, Jag


Krabbor eller nåt :D


Jag och Michael på vägen hem






NattiNatti

Burn motherfucker... Buurn

Stängde strax efter 24 idag så vi drog till Banana Leaf för att möta upp Holländarna Joshua och Basjan. Dom åker imorron :( Sorgligt! Banana Leaf var hur mysigt som helst i alla fall, Livemusik och prat i härlig miljö :)

Imorn ska vi kanske på båttrip med Branch och Turtle. Hoppas det blir av! Skulle va så jävla skönt att göra nåt annat. :)

Nyårsafton var grymt förresten! Strandfest med hur mycket folk som helst! Träffade alla goa människor och blev många nyårspussar och kramar. Bilder kommer sen när jag fått över från Hannas kamera.
Hur hade ni det hemma??

Nä nu ska vi fortsätta på filmen Despicable me och försöka sova, kan bli tidigt imorn :)

Vi var bara tvungna att köpa denna den här duschmössan när vi var på marknaden i förrigår :P


Jag bjuder på den!


By the way, brände mig på en cigg igår så det ser ut som jag har vårtor på fingrarna. Insidan av ring och långfingret. HUR??

Puss&Kram

RSS 2.0