Tjennääää

Jaaa i onsdags var vi på Dino Park och spelade lite minigolf. Jättemysigt överrallt, värsta vulkanen och dinosaurier o grejjer :) Jag kom faktiskt inte sist denna gång!! Jag suger på minigolf och kommer alltid sist men inte nu, Suck on that one Maria!! ;D

Senare på kvällen gick vi förbi Irish pub som ligger nära vår gata, det var ett jättebra band så vi var ju tvungna att sätta oss en stund. Det blev faktiskt ganska länge :P
En thailändare lira trummor och sjöng, hans röst var så jävla grym!! Jag blev totalt förälskad i den! Dom spelar varje onsdag så dit blir det att gå nästa vecka igen garanterat! :)


I torsdags blev det utgång! Mattias åker hem på söndag så han fick bestämma var vi skulle.. Först blev det Pingpong-show (för er som inte vet vad det är så stoppar en äcklig stackars tjej upp pingisbollar, fiskar och annat i fittan) Det var skittråkigt och ingen show alls, men men då har man vart på det iaf ':P

Hanna och Mattias ville sitta kvar ett tag så jag o Tinis drog för att leta efter Spanking bar som var nästa stopp på kvällen. Det gick mindre bra så vi hamna på Rasta bar istället :P Så jävla sköna snubbar det fanns där, alla skulle hälsa och var superglada :)
Till slut hittade vi Spanking Bar men ingen Hanna eller Mattias..
Vi drog vidare till Seduction, Hollywood och avslutade på Safari :P Jag klättrade klättervägg och halka men höll kvar händerna på repet hela vägen ner så AJ AJ AJ helvete vad ont det gjorde i mina händer!! Nu har jag asonda blåsor :( Meeeen kul var det! ;P

Mattias var redan hemma när vi kom på morgonen och Hanna dök upp en timme senare!BRA
bilder kommer i nästa inlägg.


Förut kollade vi på en otroligt fin film, "My sisters keeper" heter den med Cameron Diaz, Den måste du mamma och vickan se! Vi grät en heel del vilket var skönt.. Vi har blivit väldigt blödiga här borta :P Spec jag och hanna. Mattias sa vi hejdå till förut också, även då kom det tårar. Alla bara åker ifrån oss :(

Just ja, igår träffade jag Erika och Lisa! Så härligt att prata med Erika igen, det var länge sen nu.
Imorn kommer även MongoDanne och mojjeRichard! wihuu
<3 HÖRS


Piictures


Mattias, Martina, Hanna, Marcus

Fin kväll på stranden :)


Mitt Happyface


Hääännnaa





Jag, Nån och Hanna :P


Dancing Bitches, wohooo


Jag och Mattias kör strantennis :)

Hej baksmälla!!

Jaa fy bubblan hörreni!
Gårdagen var det stek på stranden hela dan, underbart med lite mer färg på kroppen :) Dock brände jag skinkorna! aj aj säger jag bara men har smörjt in dom med Aloe Vera hela dagen så nu känns det bättre. Måste ju steka vidare imorn eftersom jag inte pallade solen idag :P

Jag och Hannabanana förfestade på rummet, Mattias och Martina var segproppar så dom stanna hemma.
Sen bar det av till Grabbarna Grus först, snackade stjärntecken med en snubbe från Umeå, han var också skytt. Ganska kul faktiskt men sen ville vi ut och skaka rumpa så vi drog till Hollywood. och OM det blev dans mina vänner!! Dansa konstant i 5 timmar, jag skojjar inte!
En heelstörd thaibrud kom fram till oss och burra in huvudet mellan Hannas tuttar och greppa tag om min rumpa, hon var helgalen!!

Sen dansade vi med några grabbar bara som vanligt och från ingenstans kommer en av dom och ger mig en snabb kyss på munnen, HALLÅ tror dom att dom bara kan göra så och att man ska tillåta det? skulle inte tro det!

Sen kom en svensk och drog iväg med mig en liten bit bara och ville dansa, då kom Hanna efter haha, hon knackade honom på axeln och ställde sig med armarna i midjan med världens blick, bilden jag har i huvvet är såååå rolig :D Men det funkade helt klart! Ska också börja med den.

Efter denna galna dansnatt så åkte vi hem med blåsor på tårna och somnade runt 07.30.
Vaknade 10.30 av att martina och mattias bankade på dörren, då hade vi glömt nyckeln i låset utanför :D fan vad illa!!
Vaknade inte förrän 14.30 igen så då gick jag o köpte toast på 7eleven och bara tog det lugnt..
Det var en jättebra natt så den tackar vi för :)

På torsdag kommer Erika och Lisa hit! jaaaa! Ska bli så kul! Och sen kommer Danne och Richard på söndag, som jag har saknat det Mongot!

Ska ge er ett bildinlägg nästa gång men nu ska vi kolla på film, imorn är det marknad och minigolf på schemat!

Ha det så bra där hemma, saknar er!
Pusssssss<3


HEEEJ!!

Nej jag har inte gått och dött! Har bara haft saker att göra hela tiden så inte hunnit sitta vid datorn särskilt mkt.

lite uppdatering då:
Vi är ett gäng på 7 pers som håller ihop, Martina, Hanna, Mattias, Linn, Sophie, Marcus och så jag. Ett helt underbart gäng, de är så jävla goa allihop!!

Nu bor vi i Karon sen snart en vecka tillbaka. Trivs hur bra som helst.
Dock så ska Sophie och Linn dra till Koh Pangan imorn och Marcus ska åka hem till sverige på fredag. Det känns jättesurt verkligen. Tycker om dom allihop! Tjejerna ska vi försöka slänga ihop oss med sen så förhoppnigsvis ses vi senare :) Men ändå alltid tråkigt att säga hejdå när allt är så bra.

Annars då? Jaa lite party, sol och bad nästan varje dag och god mat. Underbart!

Det är så sjukt mkt som har hänt känns det som men kan börja med att vi åkte på en liten tripp igår, Vi var iväg för att först mata apor med nötter och bananer, sedan rida elefant ( JA det var obeskrivligt hur härligt det var!) sen var det dags för Rafting! som är lika med forsränning i 5 km. Var så jääävla roligt! Marcus fick en stor spindel på sig i början och slängde iväg paddeln haha. En thailändare fick dyka efter den och hitta den som tur var efter några minuter. :D
Efter det fick vi gå en bit och bada i ett vattenfall, svinkallt men mysigt :) Sen var det lunch och hemdags.
Helnöjd med den trippen, såna ska vi göra fler av!

Hmmm jaa jag lägger upp några bilder här annars finns det på Face om ni vill se :)

Nu ska vi dra in till patong och käka på Green Mango (svensk mat) ;) Sen blir det att strosa runt bland marknader. supermysiigt :)

Smell you later alligator! <3

Party på hollywood


Jag & Martina


On the beach


Marcus steker!











<3

Awesome!

Så jävla underbart att äntligen kommit till Phuket! Stränderna är hur fina som helst, massor av folk ööverallt och grymt härliga rumskompisar! Askalas!

Än så länge gillar jag Karon stranden bäst, så härliga vågor! Men imorn beger vi oss mot Kata för att leta boende, hoppas vi hittar nåt bra :)

Igår blev det firs night out för mig! och jäklar i havet, här slog vi på stort! Buckets ( mindre hinkar med hälften sprit o hälften smaksatt typ), shots, drinkar och cider! Jag bor med värsta fylletrattarna också, de här brudarna är inte snåla med alkoholintaget inte! haha Martina och Linn decka när vi kom hem runt 4 och då var PartyHanna inte färdig! jag som var nyduschad klädde på mig igen och vi drog till Safari, det var huuur bra som helst! Supermysigt att dansa med bra musik och vinden i håret. :)
Jag skrattade i princip hela natten där inne, det var nämligen en stoor snubbe säkert tysk som hade en slags fightingdans för sig eller nåt! Han slog neråt och stel som ett kylskåp med Güntermunnen och rätt va det var kom ett ben ut också! HELT OTROLIGT roligt och en annan jättesmal thaikille som körde små salsamoves och vicka på rumpan hela kvällen. stötte även på vår Australenske vän Miles :D
Ja vi kom hem halv 9 imorse i alla fall, och jäklar vilken träningsverk jag har idag! Naaajs ;)

Nähä nu fick jag lite bråttom ska iväg o käka och shoppa outfit för nattens rajtantajtan!!




Skriver snart igen!
Pööösss



såååå ja

Tog mig själv till Big C igår men fick dock inte så mycket avbockat.. fanns inte så mkt kul att hämta, blö..

Men vad jag köpte denna gång:
4 Nagellack
Polishremover, tvål
ansiktsvatten
present till syster Lovisa
present till syster Tilde
tajts
1 par Jeans
en tröja
en Ring
Hårklämma stor + liten

tror det var allt :) det gick på ca 500 spänn.
jag kommer nog skita i o skicka hem kalaset och punga på farfar så mkt som möjligt istället. Detta innebär att några presenter kommer hem 1 månad senare, vet att ni blir sura på mig nu men det skiter jag i ;)

Farfar är fortfarande dålig i magen så ingen beach har vi varit på, lite surt men vad gör man inte för o hålla gamle mannen sällskap :)
Jag har i alla fall varit inne i Ban Phe och köpt 1 liter vodka och en expressen-tidning idag. känns bra :P
Jo jag har gymmat också såklart!

Farfar och engelska är inte världens bästa som ni vet! Tänkte att jag skulle dela med mig av några meningar han lyckats sätta ihop:
- Men är det finito så har han ju ingen vajf! Ju undastand?
program på tv då en man var otrogen mot frun som han hade skiljt sig med.. farfar skulle understruka skilda här.
- Ju can drangdrang down här för vägen and fettet kaputt, bort bort. Exersis!
= Du kan springa nerför vägen här så försvinner fettet, träna!
- Ju anka do big glas kan see genom ju?
= Är din farbror glasmästare?
- Happy börty ( Happy birthday)
- AD Condition ( AC ska det vara såklart!)
- Childring (children)
- What ju bär?
= Vad ska jag bära?
Alla pratar Thai och skrattar, farfar börjar skratta så han nästan ramlar av stolen:
Nyfiken Sandra: Vadå vad sa dom!?
Farfar: hahahahahhahah!!! Ja det vet jag inte, jag låtsas bara! Hahahahahha
jag är ledsen farfar men ibland så skrattar jag absolut åt dig, tur att du skrattar med dig själv;)
 
Nu har jag information om mina planer:
jag kommer att åka till Bangkok på lördagkvällen och bo hos Fims uncle en natt innan jag drar mig till phuket på söndagkväll :) Yeeeeeeeeeeeeeeeej!! Jag kommer att bo i Patong med 2 bruttor jag pratat med på facebook, what the fuck?? tänker ni nu men de gick barskolan som jag skulle ha gått så därför vi har pratat lite :) De bor kvar på skolans hotell och sa åt mig att bo med dom tills den 15e då vi måste på hotelljakt.
Så jäkla kul! och skönt att slippa bo hos farfars vänner på fel sida av ön. det här blir nog asbra!

Nu vet ni hur det ser ut lite grann i alla fall, om allt går som det ska så kommer jag att anlända till phuket runt 7 på morgonen (01 svensk tid) Jag lääängtar!!

Tills dess mina vänner får ni ha det så bra!
Maila mig gärna vad som händer i era liv, jag gillar mail ;)
Puss&kram


Vaaarmt och skönt

Hejhopp!

Nu sitter jag i över 30 graders värme, dricker iskallt vatten och käkar snickers.. mmm känns bra ;)

Vattenfallet som vi var o kolla på var jättefint :) Tog väl 1,5 timme att komma dit och vi satt på bilflaket, det gillas!
Det var en nationalpark, picknick (hur stavas det!?) och bad, låter bilderna tala för sig självt.

Annars då? Mja farfar är ju tillbaks och jag sover utmärkt om nätterna ÄNTLIGEN! Förutom i natt då jag hade en mardröm som hade kunnat bli en grym skräckfilm! kommer inte ihåg den nu dock.
Farfar har legat magsjuk i 2 dar så har inte blivit nåt Big C och shopping än.. Men idag var han uppe och skutta så det var skönt :) Grannen har sprungit fram o tillbaks och velat kolla pån o ringa doktor o allt så nu kanske vi slipper honom lite iaf. sköööönt!! :P

jaa sen blev vi stoppade av polisen häromdan, bara för att farfar satt på! jäävla thaisnutar! han kunde inte förklara varför men betala det skulle vi.. blev bara 200 bath dock så inget o tjaffsa om. sen vare bara att tuta och köra igen :) inget körkort, ingen hjälm äh vi betalar 50 spänn så är det bra sen, det är thailand det! :)

igår förresten så kom första regnskuren på över 1 månad! störtskur i en kvart sen var det bara att sola och hoppa i plurret igen! Tänk om Sverige kunde få det här klimatet oj så underbart! :)

Idag tänkte jag kolla tider och priser för att ta mig till phuket.. Åker förhoppningsvis ner i början på nästa vecka :)
Så jobbigt med allt resande bara, måste åka från Ban phe till Bangkok vilket tar nästan 4 timmar, för att sedan ta mig till rätt busstation och sedan vidare på en ca 13 timmars busstur ner till Phuket. LOVELY! Men vad gör man inte, det går nog bra men mer om det senare när jag kollat upp allt :)

Nu ska jag hem till farfar och sen blir det nog gymmet
See ya!


Stranden kvällstid


Jag & Ked på flaket











Jag, Ked och Fim


Grannfrun (Fims mamma) Tok.



Mata fiskar


Fim och jag




heejohåå

jaha nu är det ett heelt nytt år igen då.. 2010, låter underbart tycker jag:)
Själva nyårsafton var ingen speciell dag för mig denna gång, vi var inne och shoppa en del och sen blev det middag och film på kvällen.. thats pretty much it.

jag måste börja shoppa bättre snart, följa listan som jag faktiskt har gjort på allt som måste inhandlas inom loppet av en vecka. måste ju skicka hem allt innan phuket.
Men det är svårt, bästa shoppingen finns ju i Bangkok men vem ska jag få med mig dit? tjejerna går ju i skolan om dagarna och farfar lär ju aldrig gå med på en dag och natt i huvudstaden.. blö.
Jag ska pallra mig in till Big C  i alla fall på måndag eller nåt hade jag tänkt och se om jag kan få något avbockat.

Men okej vad jag faktiskt fick med mig hem igår då:
Högklackat med nitar
Svart handväska
Svart kuvert-plånbok
Locktång
Plattång
heatprotection till håret.

Och detta kalaset gick på ca 800 spänn. Loooovely :)

Pratade med farfar idag, han har slagit upp tån tydligen! Han är såå otroligt klumpig på fyllan den gubben, herregud, förra året gick han på sängen och missade att den faktiskt tog slut så han stupade rätt ner och bröt höften! jag vet att det inte är så roligt men man kan inte låta bli att skratta åt det när han berättar :D

Idag inledde jag det nya året med ett besök på stranden och ett otroligt skönt dopp i havet. Man kan inte vara badkruka i Thailand, man kan ligga i hur länge som helst utan att bli kall :)
Och när jag låg där och solade så kommer en elefant och strosar förbi! jaaaa som jag har längtat efter elefanterna! jag fullkomligt älskar elefanter! det var en baby och jag började dagdrömma direkt om att jag hade en egen sån såklart. :)

Efter en liten pratstund så här på kvällen med grannfamiljen så bestämde jag och tjejerna att vi ska kolla på något vattenfall imorn. Hoppas det är något att ha :)

... Nu har jag stått och lyssnat o spejjat i huset, fy faaan säger jag bara. Något låter som en blandning av barnaskrik och en ylande hund precis utanför :S Hoppas jag får sova i natt vad det nu är!

Över till annat, är superglad över att Patrik ringde i natt! Nettan och han gifte sig ju på dagen :) Jag ska tigga till mig bilder så jag kan låtsas att jag var med för en stund! All lycka till er! <3

Mormor! om du läser detta, var är du!? Hur mår du!?
Du kan väl skicka mig ett mail och berätta hur du har det så pratar vi lite där. 
Du har ett stolt barnbarn på andra sidan jorden, det ska du veta :) <3

Ha en underbar 1a januari hörrni!
Puss & Kram 

förresten MARIA hör av dig på något sätt så fort du ser detta!


RSS 2.0