Magaluf reunion

Jaa jag var ju på Magaluf reunionkryssen 13-15 November. Det var sååååå jäkla roligt!
partypinglan som jag åkte med har sumerat det hela väldigt bra så jag har helt enkelt kopierat och snor hela alltet och bjussar på det här med!

Måste säga att vissa saker är liite internt också :p

:typ om jag skulle säga nämen tjaa johan och sätta mig i knät och verkligen tro att jag känner dig om du satt där på en parkbänk!

: varannat rum hade fasen en stereo, dunkadunka på hög nivå!

:på toan träffade vi en brud från stockholm som var "lite finare än alla andra", hade aldrig provat öl för hon var ju som sagt för fin för detta.
 Hon hade inga vänner verka de som, vi tog hennes dricka, hon trodde vi kom från norrland när vi sa att vi var från norrköping och då sa Emma som så att om du vill att jag ska vara från norrland ja då är jag de!

:Folk som glömmer Emmas namn, då får du faktiskt skylla dig själv.

:Tant i riga som stog och dansade på gatan, 60+ var hon minst med röd hatt. Hennes dans betod av en sväng med ena och andra armen och därefter snurra runt ett varv, självklart var vi tvungna att dansa också så vi körde lite krokdans där.

:Koppen, haha kul och kallas koppen känner jag. när jag(Emma) ville gå hem nä då skulle vi gå med koppen och shoppa, kändes väl okej med tanke på namnet ;)

:Bamse skulle dela ut lite tidningar åt dom i riga (vi hade fått gratistidningar i ett köpcenter) så går han fram till ett gäng tjuriga människor och bara: welcome to Riga! gubben snäser tillbaka argt: we ARE in Riga! bah men förlåt då! spela med liksom!

:Ingen som bor i Riga ler och alla har fula kläder...

:Stod i kön till donken och en ful unge står i princip på oss i kön spelade ingen roll hur mycket Emma flyttade sig näähädå då var han efter och stod och flåsa henne i nacken. OM vi var irriterade då!

:Har du varit i Magaluf? JA MEN SJÄLVKLART! (a) (Emma har alltså aldrig varit där) ;)

:Fina bruden"Jag har storlek 34 och de är jättesvårt att hitta i affärer.
Emma: Aa fast jag tycker dina fötter ser större ut?
Annan tjej: ÅÅHHH jobbar du också i skoaffär?
Emma: självklart!
Hon: vilken? :D:D
Emma: Din sko.
Hon: cooolt jag meeed!" döglad verkligen. Liksom vill du att jag ska jobba i skoaffär så gör jag de..

:Massa dans på stora dansgolvet med härliga människor!

:Hyttarrest kunde man ju tydligen få, 1 timme fick en kille som vi umgicks lite med, hah så larvigt med 1 timma och föresten så satt vi ju där och festa iaf så spela rulle.
 Joni fick från typ 2 till 08.00 som vakten sa. fast höll han de? nae.

:Skickade runt en flaska bacardi razz ett gäng i en hytt, haha Emma drack typ bara en klunk medans vissa drack typ 50 :P Jag drack åtminstone 2 stora;)

:Champagne i ögat, fan vad de sved! OCH håret!

: "bajs" i sängen. Någon hade satt sig på en after eight och på vita lakan så kan ni ju förstå hur de ser ut. 

:Norska/Danska partylåten som tycktes spelas överallt så tillslut var vi fast!

:Jakten på den försvunna halsduken som hittades i koppens och bamses rum och jaaa om jag säger såhär stackars halsduk som fick vara med koppen och en brud i sängen, blä! tur att de var sandras och inte min.. Mm jag har på mig den vaaarje dag, så underbart med lite sex-os! / Sandra

:Vila på våning 9s golv, skönt med heltäckningsmatta.

:Folk som inte låter en gå förbi om man inte tar en liten svängom med dom.

:Äckelkillen som kom in i vår hytt med hans kompisar som var normala. äcklet levde på lustgas?! och var allmänt äcklig! ville se rumpan och sa bara massa snusk, fick fan våldtäckskänslor när han höll på, liksom gå från vår hytt! men han hajja sen..

:Jag(emma) Nyduschad och så sitter hela killgänget i hytten när man ska gå ut, kändes härligt eller inte.. men dom gav mig ju kläderna skapligt snabbt iaf.

:Mr. Ps partyarm som vi inte kunde sluta skratta åt när vi såg honom göra den. hah såg så kul ut.

:Sandra som inte ens gick och la sig, partypinlgan till max!

:Chris olika gångsätt på vägen tillbaka till båten, haha såg sjukt kul ut! Skön människa.

:Gubbe i rullstol följde efter oss i Riga och ville dela ut något blad, han ville inte ge sig utan skulle promt ge den till sandra. då blir reaktionen såhär: I CAN´T READ! hahah.

:Roliga fester i olika hytter! Äckliga vinet som vi bara ville spy av när vi drack, men har någon köpt en flaska och ger bort så är de ju bara att dricka och vara glad!

:Bamse fick mördarblick av en mansliknande tant som dök upp från ingen stans när han stod och pilla på en blomma. Fick man tydligen INTE göra.

:Nicke Alf som spillde rödvin på sin skjorta, jag råkade kasta en borste så hans grogg for över hans byxa och han satte sig i "bajset" som han fick ta bort med hjälp av en stackares tandborste. OTROLIGT roligt av hans otur ;)

:Två män med pistollangning? i en bil..

:Alla roliga människor :D träffade massa underbara/roliga/härliga människor verkligen :)


Så såg Emmas sumering ut med lite inslag från mig. UNDERBART



Fortfarande inte fattat hur man får dessa "kollage" jag gjort att bli större :S




Herreguttan

Halloo.. Nu har jag hunnit med att vara magsjuk också :S HATAR magsjuka, ligga och ha konstant ont i magen i flera dygn är inte ett dugg kul.. Dock var det bara 2 dygn denna gång som tur var.

Nu är jag i sörping igen och har precis skrivit ner min "Glöm ej-lista" och även det som måste inköpas direkt när jag kommer fram.. Det ser ganska mycket ut på papper hehe.
Sen är det en del kvar som ska fixas innan söndag, växla pengar t.ex och träffa en jädrans massa vänner och familj. :)

Jo gott folk när jag var hos mormor en snabbis i lördags så kollade vi i tidningen bland nyfödda och hittade där en söt liten pojke som fick namnet Truls... Truls? :S
Han kommer att bli kallad Trulle eller något liknande under hela sitt liv säkerligen, jag som trodde det var ett djurnamn?
Jag vet inte hur ni känner men att säga:Truls du är så sexig, skulle nog bara leda till skratt för min del :P
Men det kanske blir jättepoppis de närmsta åren, vem vet ;)

Jag avslutar detta inlägg med en sång Jag och Maria hörde i lördags: (Valfri Melodi)
Iiiii min vAgina iiii min vAgina iiii min vAgina, penis jag har...




Minneslucka!

Fredagen var helt sjuk, fått min största minneslucka någonsin! Emma,jag och Maria satt hos Maria först ett tag och körde ett snabbt påhittat shotspel innan det bar iväg hem till Daniel.
Vi blev alla lika dana så vi har helt enkelt bestämt att vi hade superkul hela natten! ;)

Igår var jag hos mormor en sväng och mamma ett par timmar innan jag tog mig till Maria igen för en rejäl recover-svull-kväll. Underbart skönt och välbehövligt :)

Nu är det söndag vilket betyder endast 1 vecka kvar till Thailand för min del! :) yeeeeey.
Första månaden kommer jag att tillbringa med min kära farfar i Rayong, blir sol och bad i massor :)

Nu ska jag mata katten o se vidare på The City.




Otroligt litet det blev med bilderna men jag kan inte det här än haha. Sorry.


RSS 2.0